boter kaas en eieren spelen op de bso

Meivakantie 2024: Op safari in eigen land

Boek een workshop pakket voor tijdens de meivakantie en ga op safari in eigen land!

Reserveer hier je meivakantie 2024 pakket 

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

100%

compleet geleverd
partou logo

In samenspraak met het activiteiten team van Partou hebben we voor de meivakantie een super leuk pakket gemaakt met daarin verschillende workshops die aansluiten bij het thema 'op safari in eigen land'.


Het meivakantie 2024 pakket bestaat uit de volgende workshops:

Plant bloemenzaadjes in je zelfgemaakte papier en maak een mooi stadstuintje. Maak en versier een bloemenpers en maak je eigen droogbloemen. Speel het boter, kaas en eieren spel met je zelfgemaakte Hollandse dieren van gips. En maak je eigen kleine waterzuiveringsinstallatie, waarmee vies water weer schoon wordt. Met de meegeleverde vergrootglazen kunnen de kinderen ook op zoek naar sporen van Hollandse dieren. Hoe leuk is dat!


Het workshop pakket wordt minimaal een week voor de vakantie bezorgd, zodat je tijd hebt om alles even door te lezen en in te plannen. Zo kunnen de kinderen er de hele vakantie lekker mee aan de slag!

Bloemenzaadjes in zelfgemaakt papier

Bloemenzaadjes in zelfgemaakt papier

Schep eerst je eigen velletjes papier. Plant bloemenzaadjes in het zelfgemaakte papier. Laat de zaadjes ontkiemen en groeien. Richt daarna je eigen stadstuintje in. Een duurzame en leerzame workshop.

 

Reserveer hier het meivakantie 2024 pakket 
bloemenpers maken en versieren op de bso

Bloemenpers

De kinderen maken en versieren met de groep twee bloemenpersen, waarmee ze daarna hun eigen droogbloemen kunnen maken. Ook materialen uit de natuur kunnen in de bloemenpers. Denk bijvoorbeeld aan bladeren en paardenbloemen. De locaties mogen de bloemenpersen na afloop van de vakantie houden. Leuk om tijdens de herfstvakantie weer gebruik van te maken!


Foto ter illustratie.

Reserveer hier het meivakantie 2024 pakket  

dieren van gips op de bso

Boter, kaas & eieren met Hollandse dieren van gips

Een workshop die perfect aansluit bij het thema op safari in eigen land: maak je eigen Hollandse dieren van gips. Denk hierbij aan varkens, vlinders, schapen en/of een pootafdruk. Met deze dieren gaan de kinderen hun eigen boter, kaas & eieren groepsspel maken en spelen. Dit spel kunnen de kinderen het hele jaar door blijven spelen.


Reserveer hier het meivakantie 2024 pakket 


Workshop water zuiveren op de BSO

Water Zuiveren

Water zuiveren is een leuke, leerzame en duurzame workshop, waarbij de kinderen zelf een waterfiltersysteem gaan maken met behulp van lege flesjes. Door in de fles verschillende soorten 'filters' te stapelen, maken ze een waterzuiveringssysteem om modderig water weer te zuiveren en zo schoon te maken.

Reserveer hier het meivakantie 2024 pakket 


Vergrootglas

Met vergrootglazen

Wij leveren een aantal vergrootglazen mee bij de workshops, waar de kinderen ook mee aan de slag kunnen. Denk hierbij aan het bekijken van bloemen en bladeren van dichtbij en het speuren naar sporen van Hollandse dieren.


Reserveer hier het meivakantie 2024 pakket 


Reserveer direct je workshop pakket