Over De Knutselmeester

De Knutselmeester Jasper met zoon Bram

“Papa, mag ik ook een keer ijssculpturen met mijn vriendjes?”

Dit vroeg mijn 8-jarige zoontje Bram. Hij zag zijn vader telkens voor zijn evenementenbureau weer vertrekken naar locaties door het hele land, om met grote bedrijfsuitjes te gaan ijssculpturen. Hij vond het niet eerlijk dat alleen zij de kans kregen om zo’n coole activiteit te doen. Wat als we de activiteiten die normaal voor bedrijfsuitjes worden georganiseerd ombouwen, zodat ze ook voor (grote) groepen kinderen geschikt zijn?
En zo ontstond het eerste idee voor De Knutselmeester. 


Samen met een ervaren, creatief en hardwerkend team werk ik, Jasper Boekbinder, aan het verzorgen van activiteiten op BSO’s en scholen. Bij de BSO en school van mijn eigen twee zoons zag ik hoe lastig het kan zijn om steeds weer met nieuwe, creatieve en laagdrempelige activiteiten te komen voor de kinderen. Door het brede aanbod van De Knutselmeester kunnen wij in deze behoefte voorzien en zorgen jullie ervoor dat er elke vakantie weer gave activiteiten op het programma staan van de BSO. Zo gaan de kinderen met een grote smile en een ervaring rijker weer naar huis. 


We bieden meerdere pakketten voor de BSO aan die we natuurlijk geheel naar het aantal kinderen kunnen aanpassen. Wij gaan voor een duurzame en persoonlijke manier van werken en komen dus zelf de pakketten brengen en halen. Het is ontzettend leuk om zelf op de BSO’s te komen en te zien wat de kinderen gemaakt hebben en enthousiaste leid(st)ers te spreken. 

Benieuwd naar wat we voor jouw BSO of organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan onze verschillende pakketten en vraag naar de beschikbaarheid. 


Veel plezier alvast en hopelijk tot binnenkort!

Onze meest verkochte pakketten

Mooi gelukt ijssculptuur van een vlieg. Gemaakt tijdens de workshop ijssculpturen voor scholen en bso

IJssculpturen

IJssculpturen maken klinkt misschien ingewikkeld, maar je zal je verbazen over wat je allemaal kan maken zonder ervaring.

Zandsculptuur pakket voor op de bso

Zandsculpturen

Met onze zandsculptuur activiteit maken de kinderen in groepjes van twee een kunstwerk. Creatief, origineel én leerzaam!

Vliegertrein maken

Vliegers bouwen

Met onze vliegertrein maken de kinderen afzonderlijk een vlieger om ze daarna in een lange trein de lucht in te laten.