BSO activiteiten tijdens de meivakantie

Super leuke voorjaars activiteiten!

Reserveer je workshop pakket(ten) hier  

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

Iedere vakantie

meerdere thema's mogelijk

100%

compleet geleverd!
De meivakantie betekent: bijna zomer en weer steeds vaker buiten zijn! Voor veel kinderen is de meivakantie weer een week die in het teken staat van leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten op de BSO. Bij De Knutselmeester zorgen we ervoor dat alle activiteiten die we aanbieden meerdere ontwikkelingsgebieden stimuleren voor het basisschoolkind. Denk daarbij aan: verdere ontwikkeling van de motoriek, bevorderen van positieve interactie tussen de kinderen en leid(st)ers en het vergroten van de interesses en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen niet alleen een leuke activiteit doen maar ook hun kennis verder ontwikkelen. Elke activiteit van De Knutselmeester is een compleet 'do it yourself'-pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes, wat het ook voor de leid(st)ers goed behapbare activiteiten maken. 
gips gieten op de bso in de meivakantie

Gips Gieten (Pootafdruk)

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf een pootafdruk maken of zoeken en hier een gipsen afdruk van maken.

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als dieren en voorjaar.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit pootafdruk van gips is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte pootafdruk van gips houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele meivakantie houden.

Boek nu gips gieten (pootafdruk) in de meivakantie  

workshop papier maken

Papier Scheppen (Groeipapier)

Creatief & Duurzaam

De kinderen gaan eerst hun eigen papier scheppen en strooien er bloemenzaad doorheen. Is het papier helemaal klaar? Dan moet het goed drogen. De zaadjes gaan echt ontkiemen!

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als duurzaamheid en voorjaar.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit papier scheppen en groeipapier is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het pakket papier scheppen en groeipapier maken wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte groeipapier houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele meivakantie houden.

Boek nu papier scheppen (groeipapier) in de meivakantie  

Waterraket Bouwen

Ruimtevaart

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als ruimtevaart en space, maar ook bij een thema als voorjaar (lekker naar buiten) of vervoer past deze activiteit goed. In de zomer is deze activiteit nog eens extra geschikt. Je hebt namelijk (zoals de naam al zegt) water nodig om de raket te lanceren. Are you ready? 1, 2, 3...

Techniek & Groepsgevoel

Zelf iets bouwen en zien dat het werkt is een goede manier om de interesse in techniek op te wekken. Ook kunnen kinderen elkaar helpen en samen ontdekken hoe ze een goedwerkende raket kunnen maken. 

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit waterraket bouwen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte raket houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. 

Boek nu waterraket bouwen in de meivakantie 

Zeepjes Maken

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie zeepjes maken. Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als dieren of voorjaar past deze activiteit goed. De kinderen kunnen hun eigen vormen, kleuren en geuren uitkiezen. Daarna gaan de kinderen alle ingrediënten zelf klaarmaken, snijden, opwarmen en mengen.

Leerzaam, creatief en nuttig tegelijk!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zeepjes maken is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het zeepjes pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte zeepje houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien.

Boek nu zeepjes maken in de meivakantie 
workshop met zintuigen op de bso

Zintuigen Experience

Creatief & Leerzaam

Is iets warm of koud? Kan je iets zien of horen? En is het mogelijk om je zintuigen te foppen? De kinderen gaan aan de slag met de zintuigen zien, horen, voelen, proeven en ruiken.

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als ontdekken en experimenteren.

Een leerzame en vermakelijke workshop vol met verassingen!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zintuigen experience is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket zintuigen experience wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen kunnen gelijk aan de slag met de opdrachten.

Boek nu zintuigen experience in de meivakantie 

Meivakantie

Alle pakketten worden een week van tevoren bezorgd en een week na de vakantie weer opgehaald. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Keuze uit:

- Gips Gieten (Pootafdruk)

of

-Papier Scheppen (Groeipapier)

of

-Waterraket Bouwen

of

- Zeepjes Maken

of

- Zintuigen Experience

Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Wanneer is de meivakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Meivakantie
Regio Noord:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Midden:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Zuid:

27 april t/m 5 mei 2024De meivakantie of tulpvakantie is een schoolvakantie in Nederland. Leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben wettelijk een week vrij in de periode eind april – begin mei. Tot 2014 vielen doorgaans zowel Koninginnedag als Bevrijdingsdag en soms ook Hemelvaartsdag in de meivakantie. bron: WikipediaMs. Nameless
Add Your Stars
Zomervakantie
Regio Noord:

16 juli t/m 28 augustus 2022


Regio Midden:

9 juli t/m 21 augustus 2022


Regio Zuid:

23 juli t/m 4 september 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars

Herfstvakantie

Regio Noord:

15 oktober t/m 23 oktober 2022


Regio Midden:

22 oktober t/m 30 oktober 2022


Regio Zuid:

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kerstvakantie
Regio Noord:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Midden:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Zuid:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

Wanneer is het meivakantie?

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden