BSO activiteiten tijdens de meivakantie

Super leuke voorjaars activiteiten!

Reserveer je combi deal hier  

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

Iedere vakantie

meerdere thema's mogelijk

100%

compleet geleverd!
De meivakantie betekent: bijna zomer en weer steeds vaker buiten zijn! Voor veel kinderen is de meivakantie weer een week die in het teken staat van leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten op de BSO. Bij De Knutselmeester zorgen we ervoor dat alle activiteiten die we aanbieden meerdere ontwikkelingsgebieden stimuleren voor het basisschoolkind. Denk daarbij aan: verdere ontwikkeling van de motoriek, bevorderen van positieve interactie tussen de kinderen en leid(st)ers en het vergroten van de interesses en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen niet alleen een leuke activiteit doen maar ook hun kennis verder ontwikkelen. Elke activiteit van De Knutselmeester is een compleet 'do it yourself'-pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes, wat het ook voor de leid(st)ers goed behapbare activiteiten maken. 
workshop gips meivakantie

Gips Gieten

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie beeldjes maken, met gips als basis materiaal. Maak je eigen eend, koe of schaap !

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als dieren en voorjaar past deze activiteit goed. We leveren diverse mallen mee, dus keuze genoeg.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit beeldjes maken van gips is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte beeldje van gips houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele meivakantie houden.

Boek nu gips gieten in de meivakantie  

Ketting maken van speksteen en touw

Speksteen Ketting

Creatief & Educatief

We gaan de stenen raspen, vijlen en schuren. Net zolang totdat we een mooie hanger hebben. En tot slot inwrijven met was! Een speksteen ketting maken is een ontzettend leerzame en leuke activiteit voor de meivakantie!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit speksteen ketting is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd. De kinderen mogen hun eigen gemaakte speksteen ketting houden! Super leuk om mee naar huis te nemen, aan ouders te laten zien en zelf te dragen.

Boek nu speksteen ketting in de meivakantie  
Zandtekenen op de BSO

Zandtekenen

Creatief

Geef je zandkunstwerk in het voorjaar een leuk lente thema door bijvoorbeeld tulpen, lammetjes of kuikens te tekenen. Met speciaal zand kunnen de kinderen prachtige creaties maken op de light pad. Het stimuleren van de creativiteit komt hier zeker van pas! Tip: lees een verhaal voor in het thema voorjaar en laat de kinderen er mooie tekeningen bij maken.

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zandtekenen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket zandtekenen wordt compleet aangeleverd en blijft de hele vakantie lang op jullie BSO, zodat de kinderen er meerdere dagen mee kunnen werken.

Boek nu zandtekenen in de meivakantie 

Zeepjes Maken

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie zeepjes maken. Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als dieren of voorjaar past deze activiteit goed. De kinderen kunnen hun eigen vormen, kleuren en geuren uitkiezen. Daarna gaan de kinderen alle ingrediënten zelf klaarmaken, snijden, opwarmen en mengen.

Leerzaam, creatief en nuttig tegelijk!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zeepjes maken is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het zeepjes pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte zeepje houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien.

Boek nu zeepjes maken in de meivakantie 

Meivakantie Combi Deal

Alle pakketten worden een week van tevoren bezorgd en een week na de vakantie weer opgehaald. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Keuze uit:

- Gips Gieten (thema voorjaar)

of

- Speksteen Ketting

of

- Zandtekenen

of

- Zeepjes Maken

Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Wanneer is de meivakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Meivakantie
Regio Noord:

29 april t/m 7 mei 2023


Regio Midden:

29 april t/m 7 mei 2023


Regio Zuid:

29 april t/m 7 mei 2023De meivakantie of tulpvakantie is een schoolvakantie in Nederland. Leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben wettelijk een week vrij in de periode eind april – begin mei. Tot 2014 vielen doorgaans zowel Koninginnedag als Bevrijdingsdag en soms ook Hemelvaartsdag in de meivakantie. bron: WikipediaMs. Nameless
Add Your Stars
Zomervakantie
Regio Noord:

16 juli t/m 28 augustus 2022


Regio Midden:

9 juli t/m 21 augustus 2022


Regio Zuid:

23 juli t/m 4 september 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars

Herfstvakantie

Regio Noord:

15 oktober t/m 23 oktober 2022


Regio Midden:

22 oktober t/m 30 oktober 2022


Regio Zuid:

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars
Kerstvakantie
Regio Noord:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Midden:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Zuid:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zolang duurt het nog tot de eerste regio meivakantie heeft:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden