tekenen met zand

BSO activiteiten tijdens de kerstvakantie

Super leuke winterse activiteiten!
Reserveer je workshop pakket(ten) hier 

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

winter & kerst

thema's

100%

compleet geleverd

Het is weer bijna kerst: de tijd van kerstbomen, ijs, sneeuw en leuke winteractiviteiten! Alle activiteiten bij De Knutsel Meester focussen zich op meerdere ontwikkelingsgebieden van het basisschoolkind. Zo wordt de motoriek verder ontwikkeld, bevorderen de activiteiten positieve interacties tussen kinderen, zorgt het voor ontspanning en vergroten we de interesse en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen hun kennis vergroten. Elke activiteit van De Knutsel Meester is een compleet 'do it yourself' pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes. Ook leuk voor de BSO-leid(st)ers dus! 

Wil je ook thuis leren ijssculpturen? dat kan met ons DIY ijssculptuur pakket voor thuis.

IJssculpturen

Creatief & Educatief

Vanuit een blok ijs iets maken, dat vergt creativiteit en is goed voor de zone van naaste ontwikkeling. Kinderen leren zo weer nieuwe vaardigheden en leren meer over water, ijs en techniek. Het ijssculpturen is een ontzettend leerzame en leuke activiteit voor de kerstvakantie!

Motorische ontwikkeling

IJs is misschien wel één van de meest bijzondere materialen om mee te werken. Door te werken met speciaal gereedschap oefenen kinderen hun fijne en grove motoriek en kunnen ze samenwerken aan een mooi eindresultaat.

Van 4 tot en met 12 jaar

Bij het ijssculpturen maken we gebruik van verschillende technieken en gereedschap. Zo kun je al ijssculpturen vanaf een leeftijd van 4 jaar.

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd. Kinderen hoeven alleen hun eigen handschoenen en creativiteit mee te nemen. 

Boek nu ijssculpturen in de kerstvakantie 
kerst kaarsen maka=en bso activiteit

Kaarsen Maken

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie kaarsen maken en versieren. Volledig geleverd, inclusief smeltpan en ideeën ter inspiratie. Keuze uit meerdere vormpjes. Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als winter of kerst past deze activiteit goed. De kinderen kunnen hun eigen vormen, kleuren en decoratie uitkiezen. 

Leerzaam, creatief en nuttig tegelijk!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit kaarsen maken is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket kaarsen maken wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte kaars houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele kerstvakantie houden.

Boek nu kaarsen maken in de kerstvakantie 
Workshop Gips Gieten

Waxinelichthouder Gieten

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie waxinelichthouders maken, met gips als basis materiaal. Maak je eigen hippe creatie!

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als dieren of kerst past deze activiteit goed. We leveren diverse mallen mee, dus keuze genoeg.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit waxinelichthouders maken van gips is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte waxinelichthouder houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele kerstvakantie houden.

Boek nu waxinelichthouder gieten in de kerstvakantie 
tekenen met zand

Zandtekenen

Creatief

Geef je zandkunstwerk in de winter een leuk kerst thema door bijvoorbeeld een sneeuwpop, kerstboom of kerstbal te tekenen. Met speciaal zand kunnen de kinderen prachtige creaties maken op de lichtbak. Het stimuleren van de creativiteit komt hier zeker van pas! Tip: lees een verhaal voor in het thema winter of kerst en laat de kinderen er mooie tekeningen bij maken.

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zandtekenen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket zandtekenen wordt compleet aangeleverd en blijft een week lang op jullie BSO, zodat de kinderen er meerdere dagen mee kunnen werken. Het workshop pakket mag je de hele kerstvakantie houden.

Boek nu zandtekenen in de kerstvakantie 
kerst 3d pen

3D Pen

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie dingen maken met de 3d pen die in het thema kerst en winter passen, zoals een kerstboom, ster of sneeuwpop. Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als kerst of winter past deze activiteit goed. De kinderen kunnen hun eigen ontwerp maken of 1 van de meegeleverde voorbeelden namaken. 

Een kunstzinnige workshop vol met creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit creatief met de 3d pen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het 3d pen pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte kunstwerkje houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien.

Boek nu 3d pen in de kerstvakantie 
kerstvakantie combi deal

Kerstvakantie

Alle pakketten worden een week van tevoren bezorgd. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Onze aanraders:


- IJssculpturen


- Combi Deal: Kaarsen Maken & Waxinelichthouder Maken


- Zandtekenen


- 3D Pen


Alle pakketten zijn voorzien van een leuk winter/kerst thema


Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Vraag direct de beschikbaarheid en prijzen aan.Wanneer is het kerstvakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Kerstvakantie

Regio Noord:

21 december 2024 t/m 5 januari 2025


Regio Midden:

21 december 2024 t/m 5 januari 2025


Regio Zuid:

21 december 2024 t/m 5 januari 2025

Ms. Nameless
Add Your Stars

Voorjaarsvakantie

Regio Noord:

17 februari t/m 25 februari 2024


Regio Midden:

17 februari t/m 25 februari 2024


Regio Zuid:

10 februari t/m 18 februari 2024

Ms. Nameless
Add Your Stars

Meivakantie

Regio Noord:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Midden:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Zuid:

27 april t/m 5 mei 2024De meivakantie of tulpvakantie is een schoolvakantie in Nederland. Leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben wettelijk een week vrij in de periode eind april – begin mei. Tot 2014 vielen doorgaans zowel Koninginnedag als Bevrijdingsdag en soms ook Hemelvaartsdag in de meivakantie. bron:Wikipedia

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zomervakantie

Regio Noord:

20 juli t/m 1 september 2024


Regio Midden:

13 juli t/m 25 augustus 2024


Regio Zuid:

6 juli t/m 18 augustus 2024

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nog zoveel dagen tot de kerstvakantie:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden