Zandsculpturen thema lol op de wereldbol

BSO activiteiten voor in de zomervakantie

Super leuke zomerse activiteiten!

Reserveer  je combi deal hier

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

Iedere vakantie

meerdere thema's mogelijk

100%

compleet geleverd!
De zomer is bijna aangebroken, wat heerlijk! Ook deze zomervakantie kunnen de kinderen weer veel buiten zijn en ze hoeven zich zeker niet te vervelen met onze leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Bij alle pakketten die we aanbieden zorgen we ervoor dat ze meerdere ontwikkelingsgebieden stimuleren, zodat de activiteiten niet alleen leuk zijn maar ook leerzaam. Zo wordt de motoriek verder ontwikkeld, bevorderen de activiteiten positieve interacties tussen kinderen, zorgt het voor ontspanning en vergroten we de interesse en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen ook hun kennis vergroten. Elke activiteit is een compleet 'do it yourself'-pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes, wat het ook voor de begeleiders goed behapbare activiteiten maken
BSO activiteit zomervakantie zandsculpturen

Zandsculpturen

Educatief & Creatief

Zandsculpturen kan je niet zomaar doen met strandzand, maar waarom niet? Dit leren de kinderen tijdens deze creatieve en educatieve activiteit. Ook leren ze (a.d.h.v. filmpjes) verschillende technieken toepassen.

Ruimtelijk inzicht & techniek

Zandsculpturen vergt een andere techniek dan bijvoorbeeld kleien. Bij zandsculpturen leer je 'de kunst van het weghalen', de sculptuur zit namelijk al verstopt in het blok zand alleen moet je nu nog de juiste hoeveelheid zand weghalen om het tevoorschijn te laten komen. 

Van 4 tot en met 12 jaar

Bij het zandsculpturen hebben we verschillende voorbeelden. Sommige zijn meer geschikt voor jongere kinderen, terwijl andere wat uitdagender zijn. Zo is het voor iedere leeftijd geschikt. 

Compleet 

Het zandsculptuur pakket wordt 100% compleet geleverd (alleen in de provincies Noord-Holland, Zuid- Holland, Utrecht en westelijk deel van Noord- Brabant. Overige provincies op aanvraag)

Boek nu zandsculpturen in de zomervakantie  
activiteit bamboe bouwen kinderen

Bamboe Bouwen

Constructieactiviteit

Door constructiespel en beeldende activiteit leren de kinderen waarnemen en logisch en probleemoplossend denken. Ook leren de kinderen creatief kijken naar het bouwproces. Wie bouwt de hoogste toren?

Tip: bedenk een thema rondom de bamboe toren voor meer eenheid en groepsgevoel.

Materiaalkennis

De kinderen leren met verschillende materialen werken en de eigenschappen ervan kennen. Bamboe is natuurlijk de snelgroeiende plant die o.a. als voer voor pandaberen dient, maar wat kan je er allemaal nog meer mee? 

Van 4 tot en met 12 jaar

Om tot een hoge toren te komen moet je samenwerken! Door elkaar te helpen met verschillende opdrachten binnen deze activiteit kunnen alle leeftijden deelnemen en zich ontwikkelen!

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd en blijft de hele vakantie lang op jullie BSO, zodat de kinderen er meerdere dagen mee kunnen werken.

Boek nu bamboe bouwen in de zomervakantie 
workshop waterraket herfst bso

Waterraket Bouwen

Ruimtevaart

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als ruimtevaart en space, maar ook bij een thema als zomer of vervoer past deze activiteit goed. In de zomer is deze activiteit nog eens extra geschikt. Je hebt namelijk (zoals de naam al zegt) water nodig om de raket te lanceren. Are you ready? 1, 2, 3...

Techniek & Groepsgevoel

Zelf iets bouwen en zien dat het werkt is een goede manier om de interesse in techniek op te wekken. Ook kunnen kinderen elkaar helpen en samen ontdekken hoe ze een goedwerkende raket kunnen maken. 

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit waterraket bouwen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte raket houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. 

Boek nu waterraket bouwen in de zomervakantie 

Gips Gieten (thema zomervakantie)

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie beeldjes maken, met gips als basis materiaal. Maak je eigen landkaart, vlag of bouwwerk!

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als landen en wereldori├źntatie past deze activiteit goed. We leveren diverse mallen mee, dus keuze genoeg.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit beeldjes maken van gips met het thema landen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte beeldje van gips houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele zomervakantie houden.

Boek nu gips gieten in de zomervakantie  

Zomervakantie Combi Deal

Alle pakketten worden een week van tevoren bezorgd en een week na de vakantie weer opgehaald. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Keuze uit:

- Zandsculpturen & Bamboe Bouwen

of

- Waterraket Bouwen

of

- Gips Gieten (thema zomervakantie)


Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Helaas is het niet meer mogelijk om workshop pakketten aan te vragen voor de zomervakantie. Wij zijn je graag weer van dienst in de herfstvakantie en kerstvakantie. Heb je al een aanvraag gedaan? Dan zijn we daarmee aan de slag. Heb je de optie nog niet bevestigd? Doe dit dan zo spoedig mogelijk!

Wanneer is de zomervakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zomervakantie
Regio Noord:

22 juli t/m 3 september 2023


Regio Midden:

8 juli t/m 20 augustus 2023


Regio Zuid:

15 juli t/m 27 augustus 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

Herfstvakantie

Regio Noord:

15 oktober t/m 23 oktober 2022


Regio Midden:

22 oktober t/m 30 oktober 2022


Regio Zuid:

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars

Kerstvakantie

Regio Noord:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Midden:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Zuid:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars
Voorjaarsvakantie

Regio Noord:

25 februari t/m 5 maart 2023


Regio Midden:

25 februari t/m 5 maart 2023


Regio Zuid:

18 februari t/m 26 februari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nog zoveel dagen tot de zomervakantie

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden