Zandsculpturen thema lol op de wereldbol

BSO activiteiten voor in de zomervakantie

Super leuke zomerse activiteiten!

Reserveer  je workshop pakket(ten) hier 

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

Iedere vakantie

meerdere thema's mogelijk

100%

compleet geleverd!
De zomer is bijna aangebroken, wat heerlijk! Ook deze zomervakantie kunnen de kinderen weer veel buiten zijn en ze hoeven zich zeker niet te vervelen met onze leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Bij alle pakketten die we aanbieden zorgen we ervoor dat ze meerdere ontwikkelingsgebieden stimuleren, zodat de activiteiten niet alleen leuk zijn maar ook leerzaam. Zo wordt de motoriek verder ontwikkeld, bevorderen de activiteiten positieve interacties tussen kinderen, zorgt het voor ontspanning en vergroten we de interesse en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen ook hun kennis vergroten. Elke activiteit is een compleet 'do it yourself'-pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes, wat het ook voor de begeleiders goed behapbare activiteiten maken

Zandsculpturen

Educatief & Creatief

Zandsculpturen kan je niet zomaar doen met strandzand, maar waarom niet? Dit leren de kinderen tijdens deze creatieve en educatieve activiteit. Ook leren ze (a.d.h.v. filmpjes) verschillende technieken toepassen.

Ruimtelijk inzicht & techniek

Zandsculpturen vergt een andere techniek dan bijvoorbeeld kleien. Bij zandsculpturen leer je 'de kunst van het weghalen', de sculptuur zit namelijk al verstopt in het blok zand alleen moet je nu nog de juiste hoeveelheid zand weghalen om het tevoorschijn te laten komen. 

Van 4 tot en met 12 jaar

Bij het zandsculpturen hebben we verschillende voorbeelden. Sommige zijn meer geschikt voor jongere kinderen, terwijl andere wat uitdagender zijn. Zo is het voor iedere leeftijd geschikt. 

Compleet 

Het zandsculptuur pakket wordt 100% compleet geleverd (alleen in de provincies Noord-Holland, Zuid- Holland, Utrecht en westelijk deel van Noord- Brabant. Overige provincies op aanvraag)

Boek nu zandsculpturen in de zomervakantie  

Proefjes (Slim & Uitvinden)

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf aan de slag met proefjes in het thema slim & uitvinden. Het pakket bestaat in totaal uit 30 proefjes met verschillende thema's: kleur, water, lucht, toverkracht en kracht. De proefjes zijn uitgesplitst op leeftijd: 4 tot 8 jaar en 8+. Het pakket wordt compleet geleverd. De vestigingen hoeven de spullen alleen klaar te zetten voor de kinderen. Bij ieder experiment zit een kaart om de proefjes makkelijk uit te kunnen voeren. Dit pakket koop je, dus de spullen hoeven niet teruggestuurd te worden.

Een leerzame workshop vol met verassingen!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit proefjes: slim & uitvinden is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het proefjes pakket slim & uitvinden wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen.

Boek nu proefjes (slim & uitvinden) in de zomervakantie  

Workshop Pakket Experimenteren met superkracht

Zomervakantie Pakket 2024

Creatief & Leerzaam

Zes weken lang iedere week een ander workshop pakket.

Technische Snufjes

Behendigheidsspelletjes maken. Wie heeft een vaste hand en is behendig met hoofd en handen? De groep maakt een bibberspiraal met echte buzzer, zodat ze er de hele vakantie mee kunnen oefenen. Elk kind maakt ook een eigen draadpuzzel.

Maskers maken & Met krachten experimenteren

Met een masker op heb je superkrachten! De kinderen maken een masker met het speciale Knutsel Meester ontwerp en versieren deze. Aangepast aan de leeftijd. In de kist zitten een aantal experimenten waarbij de kinderen zelf kunnen ervaren hoe je met slimmigheid toch enorme kracht kan hebben. Ieder kind kan een zware zak zand in zijn eentje verplaatsen, echt waar!

Waterraket Bouwen & Afschieten

Je eigen kunstwerk meters de lucht in schieten? Met deze waterraketten activiteit transformeren de kinderen eerst een fles tot een heuse raket of je eigen vliegende superheld. Je kan de raketten zo mooi maken als je wilt. Daarna volgt de lancering! Een cape erbij en de raket vliegt zo weg. Lucht, water, kracht en zoeffff!

Touw Draaien & Knopen Leggen

Touwdraaien en knopen kennis voor iedereen! Deze week leren de kinderen touw draaien. Dit touw gebruiken ze om verschillende knopen te leren. Knopen uit verschillende werelden, zoals de scheepvaart en scouting.

Zintuigen Experience

Is iets warm of koud? Kan je iets zien of juist horen? En is het mogelijk om je zintuigen te foppen?

Natuurelementen

Windkompas, weersteen, zonnewijzer en vuur maken. Kennen jullie de natuurelementen? Maak bijvoorbeeld gebruik van de elementen aarde en water om jeeigen windkompas te maken.

Van 4 tot en met 12 jaar

Het zomervakantie pakket 2024 is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het zomervakantie pakket 2024 wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen.

Boek nu zomervakantie 2024 pakket in de zomervakantie  

Zomervakantie Combi Deal

Alle pakketten worden een week van tevoren bezorgd en een week na de vakantie weer opgehaald. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Keuze uit:

- Zandsculpturen

of

- Proefjes (Slim & Uitvinden)

of

- Zomervakantie Pakket 2024


Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Wanneer is de zomervakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zomervakantie
Regio Noord:

20 juli t/m 1 september 2024


Regio Midden:

13 juli t/m 25 augustus 2024


Regio Zuid:

6 juli t/m 18 augustus 2024

Ms. Nameless
Add Your Stars

Herfstvakantie

Regio Noord:

15 oktober t/m 23 oktober 2022


Regio Midden:

22 oktober t/m 30 oktober 2022


Regio Zuid:

22 oktober t/m 30 oktober 2022

Ms. Nameless
Add Your Stars

Kerstvakantie

Regio Noord:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Midden:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023


Regio Zuid:

24 december 2022 t/m 8 januari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars
Voorjaarsvakantie

Regio Noord:

25 februari t/m 5 maart 2023


Regio Midden:

25 februari t/m 5 maart 2023


Regio Zuid:

18 februari t/m 26 februari 2023

Ms. Nameless
Add Your Stars

Nog zoveel dagen tot de zomervakantie

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden