BSO activiteiten voor in de herfstvakantie

Super leuke activiteiten tijdens de herfst!

Reserveer je workshop pakket(ten) hier 

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

herfst & halloween

thema's

100%

compleet geleverd
Met al onze activiteiten proberen we meerdere ontwikkelingsgebieden te stimuleren voor het basisschoolkind. Zo wordt de motoriek verder ontwikkeld, bevorderen de activiteiten positieve interacties tussen kinderen, zorgt het voor ontspanning en vergroten we de interesse en talenten. Ook hebben alle activiteiten een educatief aspect, waardoor de kinderen hun kennis vergroten. Elke activiteit is een compleet 'do it yourself' pakket met gebruiksaanwijzing en instructiefilmpjes. Ook voor de begeleiders goed behapbaar dus!
gips gieten op de bso in de herfst

Gips Gieten (thema halloween / herfst)

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie halloween en herfst beeldjes maken, met gips als basis materiaal. Maak je eigen griezelige creatie!

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als herfst en halloween. We leveren diverse mallen mee, dus keuze genoeg.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit beeldjes maken van gips is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is zeer geschikt tijden de herfstvakantie. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte beeldje van gips houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele herfstvakantie houden.

Boek nu gips gieten in de herfstvakantie  

Aan de slag met magische proefjes op de BSO

Magische Proefjes

Creatief & Leerzaam

Schuimen, bruisen, bubbelen en een grote knal! Het pakket bestaat uit een kist met daarin alles om met de kinderen de magische proefjes uit te voeren: onzichtbare inkt, een spannende potlood truc, zelf een schuimslang blazen en nog meer om samen met de kinderen een magisch feestje te vieren. De kist wordt compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kan.

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit magische proefjes is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket magische proefjes wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. Het blijft de hele vakantie op de BSO.

Boek nu magische proefjes in de herfstvakantie 
tekenen met zand workshop herfst

Zandtekenen

Creatief

Geef je zandkunstwerk in de herfst een leuk herfstig thema door bijvoorbeeld paddenstoelen, bladeren of pompoenen te tekenen. Met speciaal zand kunnen de kinderen prachtige creaties maken op de light pad. Het stimuleren van de creativiteit komt hier zeker van pas! Tip: lees een verhaal voor in het thema herfst of halloween en laat de kinderen er mooie tekeningen bij maken.

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit zandtekenen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het pakket zandtekenen wordt compleet aangeleverd en blijft een week lang op jullie BSO, zodat de kinderen er meerdere dagen mee kunnen werken.

Boek nu zandtekenen in de herfstvakantie 
workshops tijdens de herfstvakantie

3D Pen

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie dingen maken met de 3d pen die in het thema herfst passen, zoals een spinnenweb, paddenstoel of herfstblad. Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als dieren of herfst past deze activiteit goed. De kinderen kunnen hun eigen ontwerp maken of 1 van de meegeleverde voorbeelden namaken. 

Een kunstzinnige workshop vol met creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit creatief met de 3d pen is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging. 

Compleet 

Het 3d pen pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte kunstwerkje houden! Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien.

Boek nu 3D Pen in de herfstvakantie 
bso activiteiten voor in de herfst

Herfstvakantie

Alle pakketten worden uiterlijk een week van tevoren bezorgd. Om de hele vakantie lekker mee aan de slag te gaan!


Onze aanraders:


-Gips Gieten (thema halloween/herfst)


-Magische Proefjes


- Zandtekenen


-3D Pen


Alle pakketten zijn voorzien van een leuk herfst/halloween thema

Bestel je 2 of meer workshop pakketten? Dan krijg je een mooie korting!

Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

Helaas is het niet meer mogelijk om workshop pakketten aan te vragen voor de herfstvakantie. Wij zijn je graag weer van dienst in de kerstvakantie. Heb je al een aanvraag gedaan? Dan zijn we daarmee aan de slag. Heb je de optie nog niet bevestigd? Doe dit dan zo spoedig mogelijk!

Wanneer is het herfstvakantie?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Herfstvakantie
Regio Noord:

21 oktober t/m 29 oktober 2023


Regio Midden:

14 oktober t/m 22 oktober 2023


Regio Zuid:

14 oktober t/m 22 oktober 2023
Ms. Nameless
Add Your Stars
Kerstvakantie
Regio Noord:

23 december 2023 t/m 7 januari 2024


Regio Midden:

23 december 2023 t/m 7 januari 2024


Regio Zuid:

23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Ms. Nameless
Add Your Stars

Voorjaarsvakantie

Regio Noord:

17 februari t/m 25 februari 2024


Regio Midden:

17 februari t/m 25 februari 2024


Regio Zuid:

10 februari t/m 18 februari 2024

Ms. Nameless
Add Your Stars
Meivakantie
Regio Noord:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Midden:

27 april t/m 5 mei 2024


Regio Zuid:

27 april t/m 5 mei 2024De meivakantie of tulpvakantie is een schoolvakantie in Nederland. Leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs hebben wettelijk een week vrij in de periode eind april – begin mei. Tot 2014 vielen doorgaans zowel Koninginnedag als Bevrijdingsdag en soms ook Hemelvaartsdag in de meivakantie. bron:Wikipedia

Ms. Nameless
Add Your Stars

Zolang duurt het nog tot de eerste regio herfstvakantie heeft:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden