Levering BSO paketten

Hoe gaat de levering in zijn werk?


In principe versturen we onze workshop pakketten met de pakket dienst. De pakketten die niet opgestuurd kunnen worden, zandsculpturen en ijssculpturen, brengen en halen wij zelf. Dit is een enorme logistieke puzzel! Leveringen vinden alleen plaats op werkdagen tussen 07:30 en 18:30, waarbij we zoveel mogelijk proberen te clusteren op maandagen, dinsdagen en donderdagen. Minimaal 1 werkdag van tevoren ontvang je van ons een bericht over de levering. We zoeken een mooie balans tussen servicegerichtheid enerzijds en zo min mogelijk kilometers (milieuvriendelijker) anderzijds.


Wij bezorgen de pakketten gratis binnen een straal van 50 kilometer vanaf onze opslag in Gouderak. Hierbuiten leveren wij alleen, zodra er meerdere vestigingen tegelijk bestellen. 


  • Let op: aan de bezorging van het ijssculpturen pakket zijn andere voorwaarden verbonden!


  • Alle communicatie ten aanzien van bezorgen en ophalen, zowel telefonisch als per e-mail, is indicatief. Wij doen ons uiterste best om dit na te komen, maar kunnen niets garanderen. De enige keiharde belofte die we maken, is dat het pakket bij jullie is op de afgesproken workshop dag. 


    • Bij het ophalen van de pakketten, dient alles bij de voordeur weer klaar te staan. Netjes en schoon, volgens de bijgeleverde instructies.


    • De chauffeur levert in principe tot achter de eerste voordeur. 


    • Bij de levering van zandsculptuur pakketten kunnen wij geen trappen op, ook niet bij de voordeur


    • Afleveradressen moeten correct en duidelijk vooraf aan ons doorgegeven worden. Wij kunnen ter plekke niet met pakketten sjouwen.