Zomervakantie 2023: Op zoek naar..

Boek je workshop pakket voor tijdens de zomervakantie en ga op zoek naar..

Reserveer je workshop hier 

4 tot en met 12 jaar

geschikt voor kinderen van

100%

compleet geleverd
gro-up logo

In samenspraak met het activiteiten team van GRO-UP hebben we voor de zomervakantie een aantal hele toffe activiteiten geselecteerd.


Wie maakt het mooiste zandsculptuur? Maak een lange brug van bamboe. Giet en versier je eigen beeldje van gips in het thema zomervakantie. Of ontdek de wereld van de magische proefjes! Keuze genoeg! 


Alle pakketten worden minimaal een week voor de vakantie bezorgd, zodat je tijd hebt om alles even door te lezen en in te plannen. Na de vakantie worden alle spullen weer opgehaald. Zo kunnen de kinderen er de hele vakantie lekker mee aan de slag!

Speciaal voor scholen en bso zandsculptuur workshp

Zandsculpturen

Creatief

Geef het zandsculpturen in de vakantie een leuk zomers thema of zoek met elkaar een andere leuke inspiratie voor je sculptuur. Met speciaal sculptuurzand kunnen de kinderen prachtige creaties maken. Het stimuleren van de creativiteit komt hier zeker van pas! Ook leren de kinderen aan de hand van filmpjes verschillende technieken toepassen met het gereedschap. 

Ruimtelijk inzicht

Zandsculpturen is een totaal andere techniek dan bijvoorbeeld kleien. Leer in deze workshop hoe je 'de kunst van het weghalen beheerst. Dit klinkt wat abstract, maar het sculptuur zit al verstopt in het blok zand. Alleen moet je nu nog de juiste hoeveelheid zand op de juiste plekken weghalen om je sculptuur tevoorschijn te laten komen.

Van 4 tot en met 12 jaar

Bij het zandsculpturen hebben we verschillende voorbeelden beschikbaar. Sommige voorbeelden zijn makkelijk, terwijl andere wat uitdagender zijn. Voor iedere leeftijd geschikt dus! 

Compleet 

Het zandsculptuur pakket wordt 100% compleet geleverd om de workshop goed uit te kunnen voeren.

Boek nu zandsculpturen in de zomervakantie  
bamboe bouwen met kids

Bamboe Bouwen

Constructieactiviteit

Door constructiespel en beeldende activiteit leren de kinderen waarnemen en logisch en probleemoplossend denken. Ook leren de kinderen creatief kijken naar het bouwproces, wie bouwt de hoogste toren?

Tip: bedenk een thema rondom de bamboetoren voor meer eenheid en groepsgevoel.

Materiaalkennis

De kinderen leren met verschillende materialen werken en de eigenschappen ervan kennen. Bamboe is natuurlijk de snelgroeiende plant dat o.a. als voer voor pandaberen dient, maar wat kan je er allemaal nog meer mee? 

Van 4 tot en met 12 jaar

Om tot een hoge toren te komen moet je samenwerken! Door elkaar te helpen met verschillende opdrachten binnen deze activiteit kunnen alle leeftijden deelnemen en zich ontwikkelen!

Compleet 

Het pakket wordt compleet aangeleverd en blijft een week lang op jullie BSO, zodat de kinderen er meerdere dagen mee kunnen werken.

Boek nu bamboe bouwen in de zomervakantie 

Gips Gieten (thema zomervakantie)

Creatief & Leerzaam

De kinderen gaan zelf mooie beeldjes maken in het thema zomervakantie, met gips als basis materiaal. Maak je eigen schepje & emmer, vlag, zon of toren van Pisa!

Deze activiteit past goed in BSO-thema's als Moederdag en Vaderdag, maar ook bij een thema als landen en wereldori├źntatie past deze activiteit goed. We leveren diverse mallen mee, dus keuze genoeg.

Gegarandeerd plezier en creativiteit!

Van 4 tot en met 12 jaar

De activiteit beeldjes maken van gips is super leuk voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en kan het hele jaar door. Voor elke leeftijd biedt deze activiteit weer een andere uitdaging.

Compleet 

Het gips gieten pakket wordt compleet aangeleverd, zo hoef je zelf geen inkopen meer te doen. De kinderen mogen hun eigen gemaakte beeldje van gips houden. Super leuk om mee naar huis te nemen en aan ouders te laten zien. Het workshop pakket mag je de hele zomervakantie houden.

Boek nu gips gieten in de zomervakantie  

bso activiteit magische proefjes

Magische Proefjes

Schuimen, bruisen, bubbelen en een grote knal! In het thema 'magische wonder wereld' hebben wij een pakket met magische proefjes ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit een kist met daarin alles om met de kinderen de magische proefjes uit te voeren: onzichtbare inkt, een spannende potlood truc, zelf een schuimslang blazen en nog meer om samen met de kinderen een magisch feestje te vieren. De kist wordt compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kan.


Boek nu magische proefjes in de zomervakantie  

Helaas is het niet meer mogelijk om workshop pakketten aan te vragen voor de zomervakantie. Wij zijn je graag weer van dienst in de herfstvakantie en kerstvakantie. Heb je al een aanvraag gedaan? Dan zijn we daarmee aan de slag. Heb je de optie nog niet bevestigd? Doe dit dan zo spoedig mogelijk!