Zandsculptuur auto

Vroegboekactie: bestel en ontvang gratis een super gave escape room voor de kinderen! 

Wil jij gebruikmaken van onze

vroegboekactie? Dat kan! Je hebt nog:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen 

BSO zomervakantie

Zomervakantie


Deze workshops zijn super leuk tijdens zomervakantie:


- Combi Deal: Zandsculpturen & Bamboe Bouwen

Zes weken lang aan de slag met speciaal sculptuurzand. Leer zandsculpturen maken zoals een echte zandkunstenaar tijdens deze creatieve en educatieve activiteit. Leer verschillende technieken toepassen aan de hand van filmpjes. Combineer het zandsculpturen voor een kleien meerprijs met de workshop bamboe bouwen voor nog meer zomer plezier! Door constructiespel en beeldende activiteit leer je waarnemen en logisch en probleemoplossend denken. Ook leren de kinderen creatief te kijken naar het bouwproces. Wie bouwt de hoogste toren?


- Proefjes (Slim & Uitvinden)

De kinderen gaan zelf aan de slag met proefjes in het thema slim & uitvinden. Het pakket bestaat in totaal uit 30 proefjes met verschillende thema's: kleur, water, lucht, toverkracht en kracht. De proefjes zijn uitgesplitst op leeftijd: 4 tot 8 jaar en 8+. Het pakket wordt compleet geleverd. De vestigingen hoeven de spullen alleen klaar te zetten voor de kinderen. Bij ieder experiment zit een kaart om de proefjes makkelijk uit te kunnen voeren. Dit pakket koop je, dus de spullen hoeven niet teruggestuurd te worden. Een leerzame workshop vol met verassingen!


Natuurlijk zijn onze andere workshop pakketten ook te boeken. 


Bestel je uiterlijk vrijdag 17 mei 1 of meerdere workshop pakketten? Dan krijg je er gratis een super gave escape room voor de kinderen bij! 


Direct prijzen en beschikbaarheid opvragen